DESTINACIJA

Budva je nekada bila mali, mirni primorski grad. Danas, Budva je centar crnogorskog turizma I zasigurno, najposjećeniji primorski grad tokom ljetnjeg perioda.

Grad star dva I po viejka postao je mjesto sa mnogo modernih hotela I novig zgrada, luksuznih jahti, restorana visoke kategorije, barova, noćnih klubova gdje vas čeka savršen provod.

Budva posjeduje  i Hawaii ostrvo, naspram obale, na kojem se nalaze predivne plaže, hladna osvježenja I morski specijaliteti.

U večernjim časovima na promenadi grada u blizini Starog Grada, bićete omađijani muzikom I dobrom energijom, koja dolazi iz okolnim kafića, pomiješanu sa mirisom mora I hrane, kao I svetlima noćnih klubova.

Budva je jedan veliki light show! Izgleda kao da void dvostruki život – jedan unovom, a drugi u starom dijelu grada. Oivičen visokim bedemima i ukrašen arhitekturom, pretežno venecijanskom, Stari grad čuva istorijsko i kulturno blago – rimsku nekropolu i oltar, antičke pilone, prehrišćansku baziliku i mnoge crkve. Sadrži otvorenu i uzavrelu scenu Budvanskog grada teatra; književne večeri i koncerti na Trgu pjesnika, a svakog ljeta se održavaju izložbe u gradskoj galeriji. Izvan starog grada, novi grad se širi i broj stanovnika raste iz godine u godinu.

Budvanska rivijera ima pješčane, kamene i šljunkovite plaže, i one koje su nekada pripadale kraljevskoj porodici. Niko od njih ne liči. Postoje plaže sa crvenkastim, šarenim ili sivim šljunkom. Neki od njih su zagazili u more, neki su zaklonjeni malim uvalama, neki su izloženi suncu, a neki su zaštićeni gustim borovim hladovima.

Neki su okrenuti prema ostrvima. Ali iza svakog od njih vreba bar jedno ribarsko selo, spremno da obezbijedi privatni smeštaj. Budva je grad koji je budan do zore i u kome niko predugo ne spava. Intenzivan noćni život, plaže sa raznim aktivnostima, veliki vodeni park u brdima i luksuzni hoteli na samoj obali, čine odmor ovdje vrijednim da ostanete budni.

PLAŽE U BLIZINI

SLOVENSKA PLAŽA

350 m od objekta

DUKLEY PLAŽA

950 m od objekta

PIZANA PLAŽA

1.2 km od objekta

BEČIĆI PLAŽA

1.3 km od objekta

RIČARDOVA GLAVA PLAŽA

1.5 km od objekta

MOGREN PLAŽA

1.7 km od objekta

HAWAII PLAŽA

1.9 km od objekta

RAFAILOVIĆI PLAŽA

2.7 km od objekta

JAZ PLAŽA

2.9 km od objekta


KONTAKT

Jadranski put bb, Budva
Crna Gora
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
+382 33 459263
  +382 68 111122

Prijavite se za newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše
najnovije vijesti i ponude.

Copyright © 2023 Hotel Admiral | Websystem by Emarket1ng.NET

maestrocard mastercard visa americanexpress